Lycklig mamma

Hemma efter helgen, skönt! Men har varit väldigt skönt på samma gång att skippa staden. Haha.. Annars så är vi tillbaka till skolan igen och jag bara känner hur skoltrött jag är, sjukt. Glad tjej med ett leende på läpparna lägger sig i sängen nu och sover ut till morgondagen. För visst är jag glad när mamma köpt hem flera godis lådor åt mig från Tyskland, oså ett spotify premium på det!:D Mamma har också berättat om sin bortskämda resa, vill med säger jag bara! Ååh blir så glad av att se henne så lycklig!:) Godnatt


Things I buy this weekend

Varit på studiebesök inne på Linköpingssjukhus med vår linje, skitkul var det haha:D annars så har jag haft kul här uppe hos mormor i helgen med shopping och annat! Blir att åka hem imorgon.. Missade nyss Mangemakers som varit hemma i stan, vilket suger!:( ååh.


Långhelg

Åååh nu kan jag slappna av! Vilken härlig långhelg med både fester och jobb! Kan inte säga annat mer än att jag är nöjd. Min helg får visas i fina bilder hihi..

 


Miss my girl

När du är borta känns allt som en evighet, kom hem nu. Jag saknar dig världens bästa.


gårdagens låt

Var och hämtade ut ett paket igår, där min fina väst fanns! käääääär. Annars ska jag färga håret strax, senare dra och bada med fina vänner. hörs senare

tillfällig header

-

haha asgoooo!


spanien 2011

Åååååh Åis åkte idag, och hon är framme nu. I värmen. Blir så avis, vill ju också åka i sommar men ingen får ju åka själva typ?! Saknar Spanien från förra året, var så kul! big love



fick lite färg


på flyget


huset vi bodde i


magaluf, party place!


swim time!

-



Amigos

Sitter hemma hos pappa nu, kollar lite hollister kläder som jag är sugen på att beställa. Om inte annat så fick jag denna snygga skinnvästen av mammi idag! Behövde en ny eftersom min skinnjacka gick sönder i sömmen på sidan längst med fickan här om dagen. Klantigt :( Eftersom det är varmare ute nu så kände jag för en väst ist för jacka. Hur snyggt och skönt är inte det?:D Endast 499:- från gina!

Att pussas är som att äta soppa med en gaffel, man får aldrig nog.


Stress dag!

Åååh nu kan jag andas! Haha.. Shit vilken dag! Efter skolan så blev det en gofika på coffe house tillsammans med Emma, Ida, Jennifer och Mathilda! Alltid mys när det är dåligt väder:D efter det blev det att åka och bada lite med Becka och Lollo, hann inte mer än hem så följde jag med Ida och Tobbe till donken och chillade lite! Nu kom jag precis hem och har precis duschat och ska snart sova. Imorgon åker bästa Åis utomlands.. Åh vill också! Men men, hon är borta en hel vecka.. Inte okej! Sen kommer hon vara såååå brun.. Aja. Kommer sakna henne som in i bomben iaf..:( godnatt då.

 


Traschkrasch

Idag var jag hemma ifrån skolan pga av att jag inte mådde så bra. Drog till gymmet med Lollo på eftermiddagen och gymmade lite. Ikväll har jag bara kollat på Bigbrother och tagit det lugnt.. Imorgon i skolan är det såndär insperationsdag (? Don't ask me, för vet knappt själv vad det innebär. Haha.. Det bästa med dagen är iaf att vi börjar 12:45 imorgon!:D

 


Training

Ligger i sängen redan, är så trött. Kom precis hem från en lååååång promenad med min vän. Måste säga att jag är riktigt glad över mig själv som verkligen har börjat ta min träning på allvar:D Igår på morgonen/förmiddagen var jag och gymmade en timme med Majsan sedan simmade vi och idag långpromenad! Har märkt på mig själv att jag inte är lika trött längre heller och känner vilja att träna! Så skönt. Haha aja, ska sluta tjata nu! ;)

 


måndag, igen.

Måndag idag igen, men som tur var så fick vi sluta extra tidigt idag pga ett interju arbete vi hade. Skönt verkligen. Sen jag kom hem har jag ätit lite pizza och kollat på Bigbrother avsnittet som jag missade igår, veckofinalen!! Trodde och tyckte ni att det var rätt att Jennifer åkte ut? Jag tyckte väl att det var ganska rätt, men jag trodde att Hanna J faktiskt skulle lämna huset om jag ska vara ärlig!
Var iaf och kollade på rugbymachen som var i lördags, asbra kämpat vallhalla! Ni var verkligen superduktiga och machen var ju hur jämn som helst! :D Men grattis till er dubbelseger Krösa!
annars så bjuder jag och min goa gumma på en super fin bild som vi tog idag! ;)

dagens låt


Rugby 2012

Ikväll har jag varit med min fina Åis! Om inte annat så har jag också varit hemma hos Hugo med Ludvig och kollat film och chillat, så blev myskläder on!:D Annars imorgon är det årets rugby match, hoppas på att ni tar hem dubbelvinst iår igen som vi gjorde förra året! Så lycka till imorgon guys! Efter rugbyn så blir det tacomys med finaste tjejer:D
Bild innan jag drog mig mot Hugoooo, sweet jag är. Godnatt

 


Summerfeelings

Skoldagen idag var helt okej, mycket skratt! Haha blev lite kaos när alla ville ligga på varandra, eller jag vet inte. Något gick snett iaf..

 


Outfit today


Instagram

Imorgon blir det som sagt att gå upp tidigt. Ååååh jobbigt. Nu ska jag fixa det sista inför morgondagen. Hörs!

 


Go girl

Kvällen igår var crazy! Tack fina människor för en toppen Valborg! Annars idag mår jag som man gör när man mår lite illa, ni vet såhär död. Så ska ta mig ett varmt bad tror jag innan lilla Fanny ska laga sig lite mat. Jag laga mat? Haha Jesus amalia.. Jag som nästan aldrig lagar mat. Kommer bli spännande, dels katastrof. Fanny och matlagning är nog inte den bästa relationen man kan komma på. Aja, slut om det! Önska mig l y c k a t i l l. Annars imorgon så är det skola igen vilket man egentligen inte vill veta, åh. Kill me.

 


RSS 2.0