Be yourself and live it up

Ska snart dra in till stan för lördagsmys med bästa tjejen! Kommer bli en toppen kväll.
Fårse om jag stannar över natten eller ej.


yo bro

Sitter här i min underbara soffa, umgås lite med min töntiga bror hihi. Har precis käkat lite, ska snart kolla på BigBrother som börjat suga med tanke på att den snygga Amandus har blivit nominerad av dom nya dåliga deltagarna...! Awkward. Mamma kom precis med en chipspåse till mig, tjockt och onödig info. haha. Imorgon blir det att vara hemma för orkar inte gå på "vo- dagen" så ska göra annat ist, busigt.

2 år sen tror jag, kanske ett woopwoop


👍

Har packat väskan nu igen, ska tillbaka till mamma ikväll redan. #underbart


Fråga doktorn hahaha jag döööööööör


Måndag

Ligger i sängen, kan inte sova. Vill bara vara hemma imorgon och be om mer ledighet azz, peppar påsklovet redan nu då. Det kommer ju spåra, godnatt azz.


OKOKOK

Istället för att följa med mamma till kalmar så drog jag med Alfred till Ullared haha! Hittade endel inredning till mitt nya tv rum osv, chill! Sen när jag kom hem kopplade jag in tvn som mamma hämtade i kalmar åt mig och drog vidare in till stan för let's the party started! Kvällen slutade med att jag drog hem till min bror och sov, woopwoop!
Kom precis hem nu, så ska fixa lite och packa till pappa.

 


helgen väntar

Trött tjej! 
Ska fortsätta städa mitt rum nu, har seriöst bombats kläder över hela rummet.. Inte okej. 
Stänger på peppmusik samtidigt och peppar lördagen då det blir yttligare en utgång, woopwoop!
Nej måste dra nu, för ska senare kila in till stan för att träffa Maja och Lisa, hörs!

Shake it shake it

Efter skolan igår blev det att gymma en snabbis innan jag skulle hem, Lisa kom och gymmade sista halvtimmen innan jag skulle hem så fick lite sällskap av henne! Annars var jag hemma hos Dengo igår kväll med härligt sällskap haha! Min dans var ju bara såååå fin. Är iaf hemma nu, har ätit lite och ska snart lägga mig och sova innan jag måste städa och åka tll min kära bror & Amanda. Sen får vi se vad jag ska hitta på, men det är ju trottsallt redan fredag imorgon!

 


dyr vecka woopwoop

I går i skolan så kollade vi pulsen på varandra, askul för Johanna, Emelie och mig som inte fattade vad som var felet och varför det inte funkade haha! Men whatever. Sen senare var vi tvugna att stanna kvar i skolan för att göra plustest på vuxna som var tvunga att vara aktiva under 3 minuter, sen ÄNTLIGEN fick vi dra hem. Somnade extra tidigt och försov mig, bra där Fanny!
På tal om annat så ska jag köpa soffan till mitt andra rum på torsdag woopwoop! Sen blir det en tripp till kalmaret med mamma på lördag för att köpa mig min tv osv! Cheap monday jenans med hög midija och ett par vita lacost skor måste jag leta efter också.



Soffa LINCOLN schäslong grått tyg

partyyyy

Hahaha kvällen hos Jennifer var lite galen! Drog in till stan sen, hände inte så mycket. Somnade full och dan på bussvägen hem, och tappade mobilen woopwoop! Men Lucas hittade den. Nu ska jag äta lite bakisfrukost, sen packa och dra vidare till mamma, hejdooo.


Det som inte dödar mig gör mig bara starkare

Kom hem från simmhallen för ett tag sedan, skönt att koppla av lite i bubbelpolen efter en go kväll/natt! Har ätit lite mat oså nu också. Igår blev det iaf att träffa Åis, Lisa och Maja, och förfesta lite. Toppenbrudar! Drog hem runt 1 tiden någongång.
Nu blir det att fixa sig lite, senare dra ner till Jennifer och förfesta lite och senare ikväll blir det att dra sig in till stan och träffa härliga människor!



Calippo shots

Lite sent men vadååååå, chillade lite med vännen Jennifer nyss, snart blir det att dra sig in till stan och möta upp min älsklingsbabe och andra fina vänner! Oså får vi se hur kvällen slutar, sover nog i stan hos min kära broder också. Nice.


woopwoop

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, har ätit lite gutt oså! Nu blir det att plugga till provet imorgon som jag fortfarande inte kan ett skit av, mm bra. Sen ner till Jennifer ikväll igen!
I helgen blir det utgång både imorgon och på lördag, awesome! Får se vad denna helgen leder till haha, alltid lika spännande!
I övrigt saknar jag min flicka, hoppas du har det bra över helgen i Malmö! Tar några shottar åt dig med sis, puss
Bilden tagen från tidigare idag



hahah kvällshumor, döör!


Ett fail från en redovisningsvideo från idag! Haha

 


Lycka är rubriken

Efter skolan blev det att bada lite med tjejerna, gutt att umgås lite! Sen blev det äta lite på Sibylla med pappi huuuuuuuur gott! Nu sitter jag här och ska snart ta tag i pluggandet lite, psykologiprov på fredag, eller kanske torsdag? Vafan, bra Fanny.. Aja, ska väl dra en trappa ner till min granne Jennifer sedan och kolla Big Brother, good day!
Solen bara skiner, och Fanny bara lever livet!


Vååååår

Vädret alltså, ååååh gutt!!
Annars var det en ganska dryg skoldag idag, kändes som om den varade i en evighet.. Men nej, för nu är jag hemma. Äntligen!
Åt nyss, ligger och myser lite med min kisse i brist på annat. Men ska ta mig i kragen nu och fortsätta måla så rummet blir klart någongång!
Sen blir det att packa till pappa och så får vi se vad som händer!


hello you

En utav världens sämsta söndag, hehihohi. Har inget att blogga om, så vad gör man.. Snart klar med mitt nya tv rum också, wooopwoop, livet äger ibland.
Kanske drar in till stan sen och kollar Big Brother...! EHE.


Breakfast

Håller på att måla och fixa i mitt andra rum nu, suuuuper! Hoppas det blir klart snabbt.
Annars så äter jag lite frukost nu och sen kommer min bror och Amanda hit oså blir det att äta lite tacos och ha lite lördagsmys! Sen ikväll blir det självklart att dra sig mot finaste vännen och let's the party started! Wopaaa!


Feting

Känn dig så jävla bombad, bitch please.


kvällens!


sommmmmar

Sitter hemma helt ensam, huuuuuur skönt som helt men ändå ganska boring! Mamma kom hem med lite donken till mig så kollade avsnittet från Big Brother som jag missade igår samtidigt. Igår var meningen att jag skulle se det så jag gick ner och la mig i soffan och råkade somna, så sov genom hela avsnittet och vaknade igen sådär efter 12 haha.. smart tjej!
Annars sitter jag nu och peppar sommaren med lite musik i högsta hugg! Festivaler, grillkvällar med världensbästa gäng, ölandsstek och bara allmänt FEST! Ska fan bli bästa sommaren ever! Nej okej Fanny. Nu får du sluta peppa, för det snöade senast idag.
MEN SE BARA! ååååh, ta mig tillbaka!

Tomorrowland!!


all day all night

Bild sen igår, skitkul kväll! Bytte lite roller och skrattade så jag tjöt! hahaha sååååååå sjukt kul!! 20/10cm hög klack och handväskor. Så vad säger vi Denise och Alexandra, klackarna i taket eller? hahah! döööööööör.

Ralph Lauren

Älskar verkligen detta märket på dessa tröjor.. Kär. Fast vill ha en mörkblå med lite mer motiv på och långarmad, alltså inte den på bilden. Nästa köp gällande tröjor! Godnatt puss, sleep tight!


-

Nothing last forever, so live it up, drink it down, laugh it off. Avoid the bullshit, take chances & never have regrets, because at onepoint everything you did was exactly what you wanted. please

Good girl

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, tränade , med Hanna och Lollo. Känner att jag kommer få träningsvärk i mage och ben imorgon! Toppen dag, förutom vissa nackdelar. Men dom ska jag sova bort under natten! Puss ju!


RSS 2.0