Bäst, 2011. Ny sommarplåga? haha!


ett halvår idag, med en så underbar människa som du ♥


Något bättre kan inte existera.

klassen, tack för åren mina vänner <3Tack för dom awesome åren, ni har varit den bästa klassen jag någonsin kunnat föreslå. Folk har kommit och gått från vår klass, men dem flesta har stannat. Antar att de har trivts lika bra som jag har gjort! Ingenting är pinsamt, man behöver inte skämmas för saker man gör fel. Även om man gör fel, så har alla ni mina vänner stannat kvar, och det är inte alla som gör. Om man mådde dåligt har det alltid funnits några som brytt sig. Mådde en dåligt, så mår de andra med det. Mådde en bra, gjorde alla andra det med! Alla satt ihop och var tillsammans på rasterna. Vi var inte den klassen med bäst självförtroende eller mest självkänsla. Vi gick inte runt och kaxade med andra folk om att vi var bäst när vi vann tävlingar osv, vi var den klassen som redan visste att även om vi förlorar så är vi lika bra som alla andra. Om inte bättre, för vi hade världensbästa sammanhållning!
Vi har startat en otroligt bra klass tillsammans, varit på tråkiga utflykter tillsammans, vi har badat tillsammans, vi har rest tillsammans, vi har gått på bio tillsammans, vi har lidit tillsammans, vi har varit lyckliga tillsammans, vi har grillat tillsammans, vi har gjort allt tillsammans. Vi gjorde ett bra slut på allt tillsammans.

Vi vill inte skryta, vi spelar inte kända. Men vi föddes som stjärnor och dog som legender. 


musikal idag i skolan, bild från första konserten!


2 av 3 konserter avklara nu!
En nu ikväll igen kl 18:30!
Vem vill gå i 9an nu? Ingeeeen ingeeeen. Ja, vem vill gå i 9an nu? INGEN INGEN ALLS!
Ut i det blå efter det med, och imon äre skolavslutning. GREAT!

KALMAR JAAOWSkor och shorts blev nytt i min garderob idag. Aw.e.s.o.m.e
Imon blir det Borgholm med klassen och D.
Sen på onsdag blir det musikal the long day för massa tråkigt folk som bara sitter där en timme i onördan för att se på oss små fula ungdomar som spelar instrument som förstör deras hörsel ännu mer.
Sen på torsdag blir det skolavslutning, efter det blir det grilleN hos mig, sen blir det ferre förhelvete! PEPPARÅÅÅ

RSS 2.0