Just saying

Kom precis hem från Jennifer, vi kollade såklart Big Brother och det var gutt att Amandus är kvar! Men inte att Tenny boy åkte.. Visst det var väl skönt på sett och vis för att hans skämt kunde gå till överdrift ibland, men annars så älskade jag hans humor haha! :D På tal om annat så funderar jag på mellan två olika klänningar vilken som jag ska ha till skolavslutningen, inte annat så börjar jag få panik över det nu! Jag själv tycker inte att man ska ha svart klänning på skolavslutningen iallafall, för det sägs visa synd. Man är ju liksom överlycklig för att få sluta skolan..? ;) aja, jag funderar mellan en vit eller en blå klänning och kan inte redigt bestämma mig.. Tro det eller ej så tänker jag inte säga vilken utav dom jag väljer iaf ;) annars imorgon så drar jag mig till mamma som jag i stort sätt varit och hälsat på hela helgen. Så blir lite fest hos mig innan vi drar ut till staden och firar Valborg! Annars får ni andra ha det så trevligt imorgon så ses vi nog!

 


things I want to do this summer

Dra utomlands
Tandbleckning
Min andra tatuering
förlänga och färga håret (secret colour)
osv.
Med tanke på övningskörningen så kommer jag inte övningsköra så mycket, dels för att jag inte har tid med tanke på att jag kommer ha jobb hela sommaren och för att vi helt enkelt inte har tid och ork. Så att pappa står för halva intensivkursen till mig. Hur bra?! :D
Om jag nu ska göra tandbleckning så ska det vara hos tandläkaren där det håller bäst! Man får så sjukt fina tänder! Härligt och fräscht också..åh. Tatueringen ska stå för min bror tror jag, inte helt säker än men tror det iallafall. Inte helt säker på vad jag ska göra för motiv än heller ååh haha, så svårt. Återstår att se! På tal om håret kommer det troligtvis bli en hel förändring om jag vågar, haha... Men jag tror det iallafall.. Kanske. Mer får ni inte veta ;)

oliviaastrand.devote.se

Var på utbildning idag i 2,5timme. Kan inte säga mer än att det kommer bli niceeee, hehe. Annars så har jag varit med min fina vän Åis idag, köpte lite gott och chillade film! Alltid gutt. Nu är jag iaf hemma och har redan krupit ner i sängen även fast det är lördag, skönt det ibland! Imorgon ska jag inte göra ett dugg mer än att bara ta det allmänt lugnt, fårse om jag ska gå ner till Jennifer. Återstår att se. Nu ska jag kolla på filmen jag nyss stängde på, så säger väl godnatt!

 


Nationella

Har haft svenska nationella idag, det gick bra! Jo. Ne. Kanske, fårse. Hursomhelst så sitter jag hemma i Södertorn nu och tar det lugnt, ska snart ut och möta Basse en sväng innan jag drar mig mot pappi där min nya säng väntar på mig, och min nya tv. sweet livet äger! Iaf mitt, HEHEHEHE. Hejdoooo

 


next

Keps "Original" - Black
399:-

parteyyyyy


K

Hemma nu, ska snart dra mig mot läkarn. Boring.

 


Brother

Är på väg att skjutsa hem bror nu, har gymmat och ätit lite. Träningsvärk som tuuusan. Ska snart till maxi och handla haha.. Intressant! Haha syskon kärlek eller?

 


Detvetdu

Orkade knappt pallra mig till skolan idag, men nu sitter jag här på engelskan. Jobbigt. Hade nyss idrott som ni ser på bilden nedan haha! Danssss. Lovar er att jag och Jennifer ägde, stort. Snart blir det hem iaf med Jennifer och bara ta det lugnt! Ikväll blir det att gymma med Lollo och sedan kanske kolla hockey med Åiiiis, toppen!

 


Bomschekabowow

Hahaha en kul sak, igår när jag skulle plugga så hann jag läsa max tre sidor i medicin sen kommer mamma in och frågar mig: skulle inte du plugga hallå eller? Jag vaknar med boken för halva ansiktet och säger något jag knappt minns och somnar sedan om, vaknar och inser att jag försovit mig.. Men hann iaf i tid till skolan haha! Whatever. Idag efter skolan så har jag, Lisa och Maja varit duktiga och gymmat! Efter det så träffade jag Becka och Alma en snabbis, och pratade lite. Senare sen så mötte jag Åis och var ute och gick lite med henne, men kallt var det! Var är värmen liksom?! Aja, så nu är jag hemma och har duschat och lite så. Imorgon så slutar man vid 11:15 glad tjeja! Blir att gymma lite med Lollo och städa lite kanske, fårse!
Förövrigt så känner jag mig enormt cool på denna bilden, inte sant?! Lite p12 kanske, herreguuuud....haha azz!

School

Sov första natten i lägenheten inatt, kändes lusigt. Som att sova hos en främling, nästan. Haha.. Annars har jag psykologi nu, sådär mindre kul.
Bestfriend

 


Upp&ner, elle?

Ligger fortfarande i sängen och inte har sovit en blund. Tror jag har vänt på dygnet, eller?? Inte okej att jag nyss hörde postbilen också, inte okej

image description

 


18åååååår

Idag är ingen vanlig dag för det är Idas födelsedag! 18år, huuuur bra! Stor kärlek! Ses snart❤


Om du inte vågar titta bakåt eller framåt, då får du se upp!

Sitter hemma hos Vickan och kollar film och äter lite godis, länge sedan jag träffade henne! Mys. Annars sitter jag här och känner mig lite extra cool i Luciś tröja, den är ganska skön den dära..! Puss


-

Kom hem för en liten stund sen, har krupit ner i sängen, skönt. För det är ju så kallt ute! Ligger annars och funderar på att tiden går så sjukt fort, allt man längtat till har redan flugit förbi med tiden, man hinner knappt njuta.. Aja.
Dagen har jag iaf spenderat tillsammans med världens bästa tjej, efter lite häng med henne så drog jag hem. Hann inte mer än innanför dörren så drog jag mig ner till Jennifer för att kolla Big Brother, snacka och äta lite! Gutt.
Nu är jag som sagt hemma, och ska snart sova lite. Annars imorgon händer det inte alls mycket, peppar utgång med Åis iaf! Oså i helgen.. Ja det är något ni inte får veta, little secret! Hihi natti.


"det man inte vet, det lider man inte av"

Men jag vet att jag håller på att få lunginflammation, och det suger ju inte lite. Går ju inte ens andas så gör det ont. Fyyy


chillll

Har varit hemma hela dagen, fixade först lite secret things hemma hos mamma. Sen begav jag mig till pappa och där var en stor del av släckten och åt osv medans jag kommer hit med feber och annat haha, kände mig helt lame. Annars så hade pappa fixat klart mitt nya rum (folk som inte fattat så fick jag en ny våning hos mamma och ett nytt rum hos pappa) och snäll som han är så hade han beställt en ny säng till mig som är påväg! ihihihihi. Imorgon blir det att få nya converse också, svarta. Behövligt!

Club nordic

Drog till Club Nordic i Kalmar igår, började lite segt för att Lollos väska blev snodd med alla hennes saker i!! Fy alltså vilket konstigt folk det finns.. Att man ens kommer på tanken att ta någon annans saker, är det för att man är fattig och inte har råd med egna eller vad är det svåra problemet att bara köpa sig sakerna själv? Aja, kom hem runt halv 3.
Annars så vaknade jag nyss, ska börja packa lite.. Mamma är i Kalmar och köper en nu blus till mig, snällt!


Glad påsk

Har ätit lite påskmat och fikat med släkten, mys. Vill ju nästan säga god jul på grund av all tråkig snö! Men nej. Nu blir det att fixa det sista och dra dig mot Kalmar för Club Nordic med brudarna som kommer bli awesome! Kommer väl hem någon gång haha.. Puss!


photos


work out

Kom hem från gymmet för bara ett litet tag sedan, känner att jag kommer ha träningsvärk i min mage imorgon, gutt! Annars har jag ätit lite och ska hoppa in i duschen, för snart kommer min fina vän hit och hälsar på! Blir väl att bara ta det lugnt och snacke lite sket!
För övrigt så ringde arbetsgivaren till mig idag gällande min ansökan om jobb, så var välkommen in på en intervju nästa vecka. Glad tjeja! Sista dagen imorgon i skolan innan lovet också, känner bara huuuuur skönt det kommer att bli och huuuur skoltrött jag är, om ni läste förra inlägget tror jag ni förstår haha! Händelserikt lov kommer det att bli, det gillar vi!

Tråkig outfit

Cheap Monday t shirt, Svarta peace jeans & röda converse. Kul att man försover sig i stortsätt varje morgon så att man får springa till bussen. Träna osv sen, efter det blir det hem och plugga eftersom jag somnade igår, sittandes haha.. Hur bra. Onödig info känner jag. U mad bro?


Kvällshumor

Hahaha, döör! Tack fina vän för att du får min på bättre humör!


*

Efter att ha tagit bussen som gick hem vid 1 från stan så skulle jag plugga men råkade somna och vaknade nu.. Önska mig lycka till att somna ikväll.
Ska försöka plugga nu men det kommer inte gå för jag kan inte en ända fråga..åh.


RSS 2.0