min helg i bilder, puss på fina vänner!

Fanny Koivuniemi
Inte alla bilder, men fler finns på facebook! TAKE A LOOK.

I brist på liv

.

Måste bara säga att OMG så fula dom nya festis är, vart är välden på väg?! Visst vem fan bryr sig om hur en festis ser ut egentligen?... Men fan så fula dom är.

diet

Har gjort upp en mål för mig själv. Jag ska sluta äta så mycket mackor som jag lever på just nu, för mycket mackor har det blivit för mig helt enkelt. Får inte i mig den näring jag behöver och dagarna för att må bra. Har fastnat för mackor, äter det konstant. 
frukost om jag hinner med: mackor
Lunch i skolan: sallad och mackor från skolansfritidsgård om det inte är god mat, isf blir det en liten portion. 
mellanmål: mackor.
Middag: Knappast någon alls, kanske någon matbit av det som serveras om jag är hemma då som händer sällan.
kvällsmat: mackor.
Så nu ska jag dricka naturdiet ist för det där mellanmålet vs middagen! Varför jag valde just naturdieten är för att jag vill få snyggare mage och rumpa till beachen 2011 eftersom den funkar som bantningsmetod! Ni kanske inte tycker att jag är ett dugg tjock osv, inte jag heller. MEN måste faktiskt skärpa mig med dom förbannade mackorna och så självklart vill jag ha finare former! Om då inte jorden går under dvs.

andra bilder som ni inte sett, och dom ni egentligen inte får se. Utklädningsdag 2011!

För övrigt sitter jag hemma hos baby och väntar på att han ska komma hem. KAN TIDEN GÅ SNABBARE ELLER?!
Ta vara på livet dom 2 sista dagarna här på jorden, för det sägs ju att jorden kommer gå under kl 18:00 på lördag! haha, nej. EN gubbe säger det. Men iaf! 


Sliten fanny!

Måndag
Tisdag
Onsdag
nästa, torsdag.

Helgen börjar planeras, enligt planerna lär den bli awesome!

dagen bestod av:


love


Enjoy! ;)


Det är den som har gått vilse som finner de nya vägarna.

Varit med Jennyyy och Carinis se och lär säger jag bara,  puss på fina vänner!


my heart, my life, my everything!

Min pusselbit, den som gör mig hel. Hel och lycklig!
hahaha... måste bara säga att, det känns jävligt fel att läsa på facebook osv att folk älskar varandra efter 2 veckor och att deras pojkvän/flickvän är deras allt osv. Nu kanske ni tänker på min rubrik, MEN vi har ju då inte varit tillsammas i 2-3 ynka små vekor haha... Visst, man kanske får snabba känslor för varandra, det är ju eran sak. Men snälla.. Man skriver inte att man älskar varandra efter så kort tid, pojkvännen/flickvännen kan ju betyda extra för er. Men att älska någon efter 2 veckor känns som om man tar i lite. OK, man kanske har varit på g ett tag innan, MEN VILKA I HELVETE vet om det liksom mer än deras närmaste?! Tycker lite synd om er flickor/pojkar som inte varkar veta vad äkta kärlek är, och att när man säger att man älskar någon inte är något man säger, utan att det är något som menas, något som går rakt in i den andras hjärta.
- Där har vi min lilla åsikt, ha det bra med er såkallade "kärlek" ;)

sängen kallar!

Igårkväll när S och jag skulle ta bussen hem till honom för att sova där så va bussen en timme sen pga olycka, och det regnade och fötterna va som en ren klimatförändring så att isbjörnarna kunde bo i våra skor. Annars idag började jag vid 20 i 12 och jag slutade igen vid 10 över 1 i pga att jag fortfarande har ont i magen.. Annars ska jag sova nu och hoppas på att det inte snöar imon igen, för det är ju förfan maj?! Vill inte ha min fula vinterjacka på mig igen, känns så fel så här års.. NEHE, nu måste jag sova. pussssssssssss

ANTECKNING PÅGÅR....

dagens sjukling puss!


sjuuuuuuk-t ont i magen, helvete.

Rubriken talar, ingen skola för mig idag.. Snart blir det ta bussen till mamma och lägga sig och klaga där. Känns bra, ciaaao!


ögonlocken väger kilovis nu så godnatt eller något.


Skola imon, fuck that.


Ny header, inte den finaste. Men den får duga ett tag!

Fotograferade lite med Olivia idag awesome. Annars ska jag till mamma
imon och fixa ett nytt liv till mitt rum! Veckan har annars varit great.
Kunde inte skrivit inlägget mer ointressantare... Jag lovar!

RSS 2.0